Advies & Boekhouding

Enkele zaken die wij doen

  • BTW aangifte en Inkomstenbelasting
  • Alle mutaties journaliseren van bonnen en facturen
  • Facturatie aan uw debiteuren en crediteuren
  • Procesmanagement van administratieve bedrijfsvoering

Kernwaarden Van der Leer DV

  • Persoonlijk
  • Coachend
  • Specifiek op maat afgestemd naar de wensen van de klant
Pieter staat met boek

En verder…

Naast de administratieve dienstverlening, bied ik ook ondersteuning bij het doen van aanvragen zoals uitkeringen en toeslagen. Mijn specialisatie ligt hierin bij de instanties UWV, sociale dienst (bijstandsuitkeringen) en de Belastingdienst. Het aanvragen van bijvoorbeeld (wajong) uitkeringen en bijzondere bijstand behoort hierbij tot de dienstverlening. Dit omvat ook het doen van (juridisch) onderbouwde bezwaarschriften van allerlei aard. Hierbij zet ik ook mijn ervaring vanuit mijn hulpverlenersachtergrond in om zodoende effectieve resultaten te kunnen bevorderen.

Door de blijvende innovatie van onze werkmethodiek zijn wij bij Van der Leer DV onlangs uitgebreid met de volgende services:

Online klantenportaal
De klant heeft inzicht heeft in documentaties en de rapportages van de werkzaamheden die door de boekhouder zijn gedaan. In dit portaal kan ook online worden gecommuniceerd of zet de boekhouder (desgewenst) taken klaar voor de klant.

Post via antwoordnummer
Doordat we er soms niet aan ontkomen om fysieke poststukken over te hevelen hebben we bij Van der Leer DV de mogelijkheid voor de klant om de post door te sturen naar het kantoor van uw boekhouder. Elke klant krijgt hiervoor persoonlijke stikkers die gemakkelijk worden geplakt op de poststukken en zonder vereiste frankering worden bezorgd bij ons kantoor.

Als gediplomeerd administratief medewerker met diverse licenties en aanvullend verweven certificering sta ik u graag bij in het doen, onderhouden of overnemen van uw (volledig of gedeeltelijke) administratie. Daarnaast studeer ik nu mijn bedrijfskunde met recht om zo ook mijn adviserende mogelijkheden verder te kunnen verdiepen.

Doordat wij graag maatwerk leveren gaan wij graag met u in gesprek om te bezien of Van der Leer DV  iets voor uw bedrijf of als particulier kan betekenen.